Partners

Golden partners

FWO

Het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen (FWO) is het agentschap dat fundamenteel, kennisgrensverleggend en strategisch wetenschappelijk onderzoek aan de universiteiten en onderzoekscentra van de Vlaamse Gemeenschap ondersteunt.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson ontwikkelt behandelingen voor een aantal van de meest ingrijpende ziekten en complexe medische uitdagingen van deze tijd, waaronder kanker, hepatitis, HIV/aids, diabetes, artritis, dementie en geestesziekten. 

IMEC

Imec is de wereldleider inzake onderzoek-, ontwikkeling- en innovatie op het gebied van nano-elektronica en digitale technologieën.

VITO

VITO is een toonaangevend, internationaal onderzoeks- en adviescentrum. VITO reikt kennis en technologische innovaties aan die de transitie naar een duurzamere samenleving faciliteren. Dit doet VITO op het vlak van energie, chemie, materialen, gezondheidstechnologie en landgebruik. VITO verbindt verschillende partijen in een duurzame waardenketen. Door samenwerking, schaalvergroting en toenemende expertise kan VITO zo slimmer gebruik maken van bestaande duurzame oplossingen en nieuwe technologieën ontwikkelen.

ILVO

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) is een wetenschappelijke instelling waar multidisciplinair onderzoek in de land- en tuinbouw en visserij verricht wordt.

VIB

VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van ​het leven, gezondheid en ziekte. De resultaten van ons wetenschappelijk onderzoek worden toegepast in geneeskunde, landbouw en industrie.

EOS

Eos is een Nederlandstalig populairwetenschappelijk maandblad, met boeiende verhalen uit zowel natuurwetenschappen, menswetenschappen, geneeskunde als technologie. Het blad verschijnt sinds 1983 zowel in België als in Nederland.

Vlerick Business School

Vlerick Business School wil als toonaangevende internationale business school een substantiële bijdrage leveren aan het professionaliseren van management en het stimuleren van ondernemingszin via onderwijs en onderzoek. 

Vlaamse Overheid

SciMingo, initiatiefnemer van Wetenschap Uitgedokterd, is structurele partner van de Vlaamse Overheid (Departement Economie, Wetenschap en Innovatie) in het beleid rond wetenschapscommunicatie.